De trullo

Trullo Philemon en Baucis

Gelegen tussen de 2 pittoreske stadjes Ostuni en Cisternino in de Valle d’Itria vind je deze gerenoveerde trullo met 2 slaapkamers, elk voorzien van een  2-persoonsbed,  2 badkamers met douche en toilet, een zithoek met een haard, en een keukentje uitgerust met o.m. oven en vaatwas. Er is een BBQ en een buitendouche, er zijn zit- en ligstoelen, ingewerkte zitbanken en een hangmat tussen de olijfbomen.

 

Aan het huis is een terras met pergola die in de zomer volledig open kan gezet worden en die in de winter een extra zithoek biedt met zicht op de tuin en op het groene dal. In de tuin staan olijf- en amandelbomen en enkele kruiden, zoals rozemarijn, tijm en laurier. Een trap leidt je naar een mooi zonneterras van waar je een fantastisch vergezicht hebt.

 

Genieten maar !

 

Algemene voorwaarden:

– volledige som te betalen bij boeking
– bedrag niet restitueerbaar
– check-in vanaf 15u,
– check-out voor 10u
– geen huisdieren
– no smoking
– inclusief poetsen, badhanddoeken, bedlinnen
– inclusief strandmatten en strandstoelen
– wasmachine aanwezig
– wifi beschikbaar
– kinderbedje op aanvraag
– mogelijkheid tot scooterhuur of huur van elektrische fietsen
– vraag ons ook gerust informatie over een eventuele authentieke kookcursus in Ostuni in restaurant la Vecchia Terrazza, waar Alfonso je de kneepjes van het vak leert. (hij spreekt Engels, heeft nog in Oxford gewerkt). Of over een demonstratie bij een locale kaasboer met tasting, wijndegustatie in de buurt, de olijvenpluk, enz!